Zilele mele cu Elefant #ZileleElefant #9ani

Miercuri, 3 iulie

O dimineata foarte insorita in care am deschis geamul si soarele mi-a lovit instant fata cu pletele lui soptindu-mi ca are de gand sa stea cam toata ziua acolo sa-si fluture podoaba capilara. Asa ca, stai in casa Mario si cauta-ti de treaba, mi-am zis eu:)

Nici copilul nu l-am dus la gradinita, pentru ca-mi tot accentuase de cateva zile ca are nevoie  si el de o vacanta.

Mi-am pus laptopul pe picioare, m-am asezat comod si mi-am inceput maratonul online pe www.elefant.ro acolo unde se anunta 6 zile de reduceri cu tocmai 90% pentru categoriile: parfumuri, carti, cosmetice, ceasuri, jucarii si ingrijire personala.

Asa cum n-am mai facut cumparaturi online demult, sincera sa fiu ma bucura pe de o parte canicula de vara,  asa mai stau si eu la umbra fara sa alerg ca nebuna pana la birou in Unirii pe o asa caldura.

Si cum intotdeauna mi-am ales produsele pe termen lung si foarte personalizat, am fost mereu atenta sa nu-mi iau ceva care se demodeaza in timp, ci sa le pot combina cu alte piese si peste cativa ani, sau de ce nu sa ramana si copiilor mei.

Mai jos, mi-am propus sa fac o selectie a 3 produse pe care le voi purta in timp si 3 produse de care am nevoie acum si tot nu gaseam timp sa mi le procur online:

 

3 PRODUSE AMINTITE IN TIMP:

1. Apa de Parfum La Vie Est Belle de la Lancome

Am avut acest parfum 2-3 ani in urma, m-am folosit de cateva ori de el ca mai apoi sa-l vada mama si sa zica ca-i place mult cum miroase. Evident ca i l-am dat ei, insa de fiecare data cand plecam la ea in vizita continuam sa ma dau cu el. Nu-l mai am pentru ca s-a intamplat ca de fiecare data sa-mi daruiasca sotul ceva diferit. Insa cu siguranta este parfumul care ramane in timp, potrivit atat pentru  mine, mama si bunica.

2. Ceasul de mana Jacqueline de la FOSSIL 

Dintotdeauna am fost foarte indecisa la alegerea ceasurilor, din acest motiv iarasi ajung la sot, mi le cumpara el de fiecare data (zic asta la trecut, pentru ca nu mi-am cumparat un ceas de cativa ani buni:)

Ei bine am facut alegerea aceasta pentru ca nu am in colectia mea nici un ceas in culoare argintie si un astfel de model. Asa ca abia astept sa-l port cu o rochie eleganta indiferent de varsta pe care o voi avea.

3. Joc MONOPOLY

Ati jucat vreodata acest joc? Noi avem 2 cumparate deja, unul acasa la noi si unul la bunei. Teo este foarte impresionat de metoda jocului si de premiile multe pe care le poti cumpara daca ai multe banconte sau lua cu chirie daca ai putine.

Le mai pierdem piesele, asa ca unul pentru completarea pieselor este binevenit. Apropo, este un joc pentru toate varstele, deci mult in timp.

 

 

3 PRODUSE DE CARE AM NEVOIE ACUM:

1. Paleta farduri de ochi de la MAKEUP REVOLUTION

Pentru ca mi-am pierdut paleta avuta anterior tot eram in cautarea uneia care sa contina mai multe culori, nude  pentru machiajul de zi si intunecate , pentru cel de seara. Paleta aceasta are tocmai 32 de culori, so I AM IN!

2. O carte cu GARY VAYNERCHUK despre: ”Cum sa dai lovitura in business si cum isi construiesc marii antreprenori afacerile”. 

Ascult foarte des podcasturile lui Gary despre strategiile  de marketing implementate  de-a lungul carierei lui in afaceri si in cadrul agentiei sale, asa ca mereu sunt tentata sa aflu cat mai multe studii de caz cu oamenii din jurul lui.

3. Apa de Parfum de la GIORGIO ARMANI

Ca tot mi s-a terminat parfumul daruit de sotul meu, imi iau unul pentru ca sunt obsedata de acest miros. Dupa lungi cautari in sfarsit mi-am gasit apa de parfum care mi se potriveste manusa.

 

Care din aceste produse le-ati testat si voi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *